Miért rosszak a színek a "Worms World Party"-ban?
A fehér piros, meg alapban sárgás, és hasonló.Próbáltam mindenféle kompatibilitással, meg minden, de nem megy jól.
Ja, és még annyi, hogyha FRAPSszel lefotózom, akkor a képen nomális(PrintScreennel meg nagy feketeség)-->tehát nem tudok képpel "bizonyítani".Furcsa.
Halihó! Írok ide ha még esetleg más is így járna és nem találta meg a megoldást rá. Nem kell semmit letölteni. Én is kísérleteztem több módszerrel majd megtaláltam a megoldást.
Képernyőn jobb klikk/képernyőfelbontás/speciális beállítások/adapter/üzemmódok/ (itt jegyezd fel az eredeti beállításodat hogy ha nem játszol már vissza tudd állítani) kikeresed a 1152x864, 256 szín, 70 hertz és leokézod.
Kicsit furák lesznek a színek de nem kell megijedni. A játékot elindítod és szép is az egész. Ha végeztél meg ugyanezzel a módszerrel visszaállítod az eredetidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!