Miért csinálja ezt a Cubase?
Figyelt kérdés
Adott egy Win 10 pro, Cubase 5 fut rajta. Pár hétig probéma nélkül futott minden, pár napja viszont lejátszásnál (már akár 4-5 hangszerrel) hol szól a hang, hol elmegy. Aztán 1 mp és megint visszajön, szól pár mp-et, aztán megint nem. Ma kiexportáltam egy számot wav-ba, és ott is megcsinálja. Tulajdonképpen nem teljesen véletlenszerű, mert pont egy fél ütem marad ki, tehát "zenei" a kihagyás. Néztem már prociterhelést (30%), asio driveren emeltem puffert, de semmi. Valakinek van tippje? Újra kéne rakni?2017. máj. 25. 16:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!