Miért kell a WoW ot 20 filera bontani tömöríteni meg fölinstallálni 50 kiegészítőt amikor bármely más játéknak elindítod az installátorját és fölpatchel?
Én sima metines ahhoz vagyok szokva, hogy letöltöm az installátort elindítom betölt és játszok, de amikor van egy ilyen szöveg:
NEWS
FORUM
REGISTRATION
HOW TO START
CONTROL PANEL
ARENA STATISTICS
CHANGELOG
VOTE
USEFUL THREADS
STREAMS
ABOUT US
How to start
To start playing at our server you need follow some steps.
1) Install needed client: 3.3.5a, 4.3.4, 5.4.8, 6.2.3 or 7.1.5.
2) Create an account
2.1) If you want to play on 4.3.4 patch, read a special topic.
2.2) If you want to play on 5.4.8 patch, read a special topic.
2.3) If you want to play on 6.2.3 patch, read a special topic.
2.4) If you want to play on 7.1.5 patch, read a special topic.
3) Set our realm list in file realmlist.wtf:
- for 3.3.5a x5, x10, x15-x20, x25, x100, Fun, 4.3.4 x100, Fun realms:
set realmlist logon.wowcircle.com
- for 3.3.5a x1 PvE, x3, 4.3.4 x1 PvE realms:
set realmlist logon3.wowcircle.com
- for 5.4.8 x1 PvE, follow Instructions to the topic of paragraph 2.2.
- for 6.2.3, follow Instructions to the topic of paragraph 2.3.
- for 7.1.5, follow Instructions to the topic of paragraph 2.
Én csak a regisztrációt értem meg belőle, de még a WoW on kívül egy olyan játékkal se játszottam amihez 50 féle dolgok kell mindnek 1 installátorja volt ami mindent tartalmazott, meg egyéb programok is.
Ez kb. az az eset, mint amikor talán a Top Gear-ben nem kaptak meg egy BMW kaliberű autót, ezért fogtak egy Trabant kaliberűt, és azt tesztelték úgy, mintha az lenne a BMW.
Lényeg:
Vedd meg a játékot, és nem kell ilyenekkel szenvedned, mert ez a probléma csak tört verziónál áll fent.
De ahhoz pénz is kell.
Sose költök játékra, elvből. Volt már, hogy ha elmentem volna 1 órát dolgozni több értéket vehettem volna pérm eszközök vásárlásával, de inkább 1 órát farmoltam és beértem kevesebb cuccal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!