Ez mennyire járhatna sikerrel?
Mennyi esélye lenne a sirkenek arra, hogy ha most indítok egy kampányt, akkor lesz végre legalább az országban egy egységes üzenetküldő app?
Az lenne az egész kampány lényege, hogy mindenki áttérne a WhatsApp nevű app használatára. Aki benne lenne, és szerinte jó ötlet lenne egy egységes valamit létrehozni, csak annyit kéne tennie, hogy letölti a WhatsApp-ot, ír minden ismerősének egy üzenetet hogy mostantól csak ott tudnak neki írni és légyszi ő is híresztelje ezt tovább.
Azért a WhatsApp mellett döntöttem, mert a Messenger a legnépszerűbb, de aki nem akar Facebookot csinálni magának, és anélkül használja, akkor sok emberrel nem fog tudni azon beszélni akinek van Facebookja, mert valami kínja van. A Viber a második, viszont ott is sok a fölösleges reklám meg ilyenek. A harmadik a WhatsApp, ami egész jónak ígérkezik, ezért választottam pont ezt a kampány célpontjaként :)
Csak képzeljétek el, hogy mindenki egy appot használna erre a célra. Nem lenne többé olyan baj, hogy "hát nekem nincs Facebookom, bocsi" vagy "ahány emberrel beszélek annyi app" :)
Erre van angolban egy jó kifejezés, "herding cats", kb. macskapásztorkodás. Soha nem fogsz többmillió embert rávenni arra, hogy 1 appot használjanak a sok közül.
A WhatsApp-ot meg sose használnám, pusztán azért, mert jobban tisztelem magamat és a telefonomat, mint hogy egy olyan appot telepítsek rá, amelynek a neve szóvicc. Tisztesség is van még a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!