Webcam-ból biztonsági kamerát milyen programmal lehet csinálni? (konkrétan lejjebb)
Ha a kamera telepítve van, telepítsd fel a "VideoCAM Messenger"-t! Indítsd el, állítsd be 1 mp-enkénti fotózásra (vagy amennyire akarod),és hajra!
Ezen kívül van mozgásérzékelős funkció is, tehát csak akkor kezd videót(!)rögzíteni, ha mozgást érzékel, és addig rögzít, amíg mozgás van!
Mindenesetre elég nagy tárhely szükséges a felvételek (napi kb.2-3 Gb) és a videó(a mozgásérzékelés függvénye) tárolására!
22:15
köszi ez jól fog jönni nekem is :)
Hát tényleg elég nagy helyet foglalnak a videók, meg nemtaláltam rajta olyan beállítást ami kijelezné az időt/dátumot.
De találtam közben egy egész jó progit: Webcam Zone Trigger - ezen is van mozgás érzékelés, mutatja az időt, és lehetőség van formátum,codec beállitásra is, így nemlesznek hatalmasak a fájlok, csak egy olyan problémám akadt vele, hogy kb 1-1,5 órai felvétel után megszakadt a felvétel valami hibára hivatkozva amit még nemtudom hogyan fogok megoldani, még tesztelem, akinek van tapasztalata evvel a programmal írjon azis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!