Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Webcam-ból biztonsági kamerát...

Webcam-ból biztonsági kamerát milyen programmal lehet csinálni? (konkrétan lejjebb)

Figyelt kérdés
Egy egyszerű Logitech-es webcamerám van, egy olyan program kellene, amivel belehet azt állítani, hogy például mindig csak az utolsó 2 órát rögzítse folyamatosan, és mutassa az időt is a felvételen.
2010. máj. 16. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a kamera telepítve van, telepítsd fel a "VideoCAM Messenger"-t! Indítsd el, állítsd be 1 mp-enkénti fotózásra (vagy amennyire akarod),és hajra!

Ezen kívül van mozgásérzékelős funkció is, tehát csak akkor kezd videót(!)rögzíteni, ha mozgást érzékel, és addig rögzít, amíg mozgás van!

Mindenesetre elég nagy tárhely szükséges a felvételek (napi kb.2-3 Gb) és a videó(a mozgásérzékelés függvénye) tárolására!

2010. máj. 16. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejött!
2010. máj. 16. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:

22:15

köszi ez jól fog jönni nekem is :)

2010. máj. 16. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát tényleg elég nagy helyet foglalnak a videók, meg nemtaláltam rajta olyan beállítást ami kijelezné az időt/dátumot.

De találtam közben egy egész jó progit: Webcam Zone Trigger - ezen is van mozgás érzékelés, mutatja az időt, és lehetőség van formátum,codec beállitásra is, így nemlesznek hatalmasak a fájlok, csak egy olyan problémám akadt vele, hogy kb 1-1,5 órai felvétel után megszakadt a felvétel valami hibára hivatkozva amit még nemtudom hogyan fogok megoldani, még tesztelem, akinek van tapasztalata evvel a programmal írjon azis

2010. máj. 17. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
lényeg- hogy mutassa az idő,, meg a program jól működjön, nelegyen túl bonyolult, tudjon rögzíteni 2-3 órát egyhuzamba, az már csak bonus ha nemcsinál orbitális fájlokat
2010. máj. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!