Valaki segítene egy kicsit a Paint Tool Sai programmal kapcsolatban? (többi lent)
Lehet hogy egy kicsit furán fogok fogalmazni, de azért remélem érthető. Szóval arról lenne szó, hogy nem tudok vázlatolni. Vagyis amikor húzom a vonásokat, olyan lesz mintha sima paintben rajzolnék, pixeles.
Már mindent kipróbáltam hogyan tudnám helyrehozni de semmi sem jött be. :(
Tippek esetleg?
Igen, engem is az érdekelne, hogy mekkora "papírra" szoktál rajzolni? Én általában 2000×2000 pixellel szoktam kezdeni, aztán azt utólag kisebbre lehet majd vágni/méretezni, de ez garantálja, hogy nem lesz rossz felbontású a kép, hacsak nem a pixel rajzoló eszközt használod.
Illetve azt is érdemes megnézned a felső sávban, hogy hány százalékos a nagyítás, 100%-osan nem szabadna pixelesnek lennie.
Köszönöm a válaszokat^^
2000x2000??:O Nekem nem is enged annyit... 1000x1000 a legnagyobb amit beállíthatok. Egyébként minden stimmel.
Ezelőtt nem csinálta ezt egyébként, csak mióta új rajztabom van.
Markerrel szoktam csinálni a vázlatokat, és ott ugye ha erősebben nyomom rá a szín is intenzívebb lesz, ha csak éppen hogy odaérintem akkor meg halvány. És a vége elvékonyodik.
Lehetséges lenne hogy a nyomásérzékelésével van probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!