GORMEX kérdése:
A Sony Vegas 12 Pro nemrég megint azt írta hogy Pro has stopped working. Ez hogyan olvosolható?
Figyelt kérdés
#SonyVegasPro12SonyVegas
2017. máj. 19. 01:22
1/3 A kérdező kommentje:
Mert néztem róla videókat, hogy a ErrorReportClient meg a PRSConfig fájlokat töröljem, de akkor meg leáll a program.
Van erre valami megoldás? Mert ezek a dolgok számomra elég furcsák.
2017. máj. 19. 01:25
2/3 anonim válasza:
Térj át a Premier pro-ra. A Sony nekem sem működik kifogástalanul, egy óra renderelés után leáll. Most a Premier a leg stabilabb programom ami viszi a full HD renderelést is hiba nélkül. Még a 14-es Vegas is leállt nekem. Először nehezebbnek tűnik a Premier , de érdemes megtanulni az alapokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. máj. 21. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!