Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SOS! Sony vegasban nem lehet...

BrekiX kérdése:

SOS! Sony vegasban nem lehet beszúrni videót?

Figyelt kérdés

Eddig tökéletesen működött a Sony vegas pro 13 programom. Most nem lehet beszúrni videót,pedig nagyon fontos lenne.(Hétvégére össze kéne vágnom egy videót)

Ezt mától kezdte.. Valami Quicktime-ot írt,hogy töltsem le,mert addig nem fogom tudni beszúrni. Letöltöttem,de nem működik továbbra sem.. Mi a teendő?

2017. máj. 17. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt írod "programom", tehát nyilván eredeti, megvett szoftverről van szó.

Ez esetben vedd fel a kapcsolatot a terméktámogatással, náluk jobb segítséget nehezen kaphatsz.

2017. máj. 17. 20:58
 2/4 anonim válasza:
Én megvásároltam a programot, mindig jönnek a legújabb hibajavítások, frissítések. Hiába vette át a Magix, ugyanúgy kapom a frissítéseket. 13-ról 14-re váltottam tegnap egy baráti pénzösszegért. vegascreativesoftware.com itt tudod megvásárolni. Üdv
2017. máj. 17. 21:53
 3/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy egy olyan fájlt akarsz beszúrni amit a Sony vegas nem támogat? Próbáld meg átkonvertálni legközelebb az lehet segít.
2017. jún. 6. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 16. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!