Hogyan kaphatok Ubuntuban ilyen felhasználói felületet?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan felhasználói felületet kapni, mint ami a képen is látható Ubuntu 16.04 LTS-en, és fogalmam sincs, hogy mi kellene hozzá, vagy hogy egyáltalán Unity-vel ez hogyan oldható meg. A felső léc eltűnt, és szinte úgy néz ki, mint a Windows 10. A válaszokat előre is köszönöm!
kép: [link]
2017. máj. 16. 17:03
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, a képet itt találtam, de ha azt a packot letöltöm, attól még nem fog úgy kinézni az egész felület, mint a képen, csupán a színek és az ikonok változnak. Nekem az a célom, hogy a felső léc tűnjön el és a windowshoz hasonló jelenjen meg helyette lent.
2017. máj. 16. 17:13
4/9 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdés az lenne, hogy hogyan érhető el ez? Mert Unity-vel nem.
2017. máj. 16. 17:15
5/9 anonim válasza:
A "panel"-t (a Win-ben "tálca") át lehet helyezni (alulra/oldalra). Legalább is nálam. Az Ubuntut nem ismerem, szerintem abban is.
7/9 anonim válasza:
Oké, de a képen nem unity van, hanem shell. Olyant hiába keresel, ami egy klikkeléssel ilyenné varázsolja. Vannak rá skinek, ikontémák, extension-ok, és konfigokban kell turkálni, hogy mindent oda rakj, ahova szeretnéd. Ez nem windows, itt nincs next-> next-> next-> finish.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem next, értem.. esetleg te vágod ezt a dolgot?
2017. máj. 16. 18:36
9/9 anonim válasza:
Ez GNOME felület Pop gtk témával. Tehát először telepítsd a gnome felületet ubuntura, majd böngészés a kiegészítők között, a megfelelőek letöltése és konfigurálása (gyanítom több van mint amit a képen látunk bekapcsolva), majd pop gtk téma telepítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!