Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bitcoint egy 100 ezres gammer...

Bitcoint egy 100 ezres gammer géppel lehetetlen termelni vagy csak keveset termel? Ha igen akkor várhatóan mennyit?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazad van, csak a dolog annyiban sántít, hogy a mindennapi használati tárgyainkat, valamint a tudásunka _általában_ jóra használjuk, vagy legalább is nem kifejezetten rosszra.

A rabszolgasorsban dolgoztatott emberek által előállított termékekért nem vagyok felelős, ugyanis nincs választásom (a barlangba költözésen kívül). El tudok köteleződni annak az elvnek, hogy szívesen fizetek/nék többet egy-egy termékért csak azért, hogy az előállítói jobban éljenek, de a kapitalizmus nem így működik.

Na, ennyit a filozófiáról :-) De vissza a hasonlatokhoz: mint írtam, _általában_ nem rosszra használjuk a dolgainkat, viszont a kriptovalutát _általában_ rosszra (de legalább is semmi jóra). És itt a különbség. Még a „bányászok” többsége is eleve „bűnöző”, hiszen mivel nincsenek szerverparkjai, feltört szerverek erőforrásaiból próbál meggazdagodni.

2017. máj. 18. 17:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Az engem nem érint ha mások bűnözök. Attól hogy valaki lopja azt amit én nem még nem leszek bűnöző.

Amúgy meg igenis ki lehet válni ebből a világból ha nem tetszik. Évmilliókon át éltek az emberek kínai termékek nélkül, most így megy annak aki akar.

Ja hogy akkor többet kell dolgozni, ha kiválunk ebből? Hát igen...

S inkább benyeljük a mocskot s önigazolásként másokat mocskolunk, lényegében a náci kártyát használva...

2017. máj. 18. 18:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyjából ha okosan választod meg hogy mivel bányássz, havonta a befektetett összeg 10%-át ki tudod venni átlagosan, jelen pillanatban...

Ha segítség kell, írj.

2017. nov. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!