Bitcoint egy 100 ezres gammer géppel lehetetlen termelni vagy csak keveset termel? Ha igen akkor várhatóan mennyit?
Igazad van, csak a dolog annyiban sántít, hogy a mindennapi használati tárgyainkat, valamint a tudásunka _általában_ jóra használjuk, vagy legalább is nem kifejezetten rosszra.
A rabszolgasorsban dolgoztatott emberek által előállított termékekért nem vagyok felelős, ugyanis nincs választásom (a barlangba költözésen kívül). El tudok köteleződni annak az elvnek, hogy szívesen fizetek/nék többet egy-egy termékért csak azért, hogy az előállítói jobban éljenek, de a kapitalizmus nem így működik.
Na, ennyit a filozófiáról :-) De vissza a hasonlatokhoz: mint írtam, _általában_ nem rosszra használjuk a dolgainkat, viszont a kriptovalutát _általában_ rosszra (de legalább is semmi jóra). És itt a különbség. Még a „bányászok” többsége is eleve „bűnöző”, hiszen mivel nincsenek szerverparkjai, feltört szerverek erőforrásaiból próbál meggazdagodni.
Az engem nem érint ha mások bűnözök. Attól hogy valaki lopja azt amit én nem még nem leszek bűnöző.
Amúgy meg igenis ki lehet válni ebből a világból ha nem tetszik. Évmilliókon át éltek az emberek kínai termékek nélkül, most így megy annak aki akar.
Ja hogy akkor többet kell dolgozni, ha kiválunk ebből? Hát igen...
S inkább benyeljük a mocskot s önigazolásként másokat mocskolunk, lényegében a náci kártyát használva...
Nagyjából ha okosan választod meg hogy mivel bányássz, havonta a befektetett összeg 10%-át ki tudod venni átlagosan, jelen pillanatban...
Ha segítség kell, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!