Hogyan legyek jó videójátékokban, ha nincs sok időm játszani? .
Szard le őket és csak a magad szórakoztatására játssz.
Amúgy meg ne szokj rá nagyon a játékokra, mert nagyon sok időt el lehet vele cseszni, amit hasznosabban is lehetne tölteni.
de ha valamit megtanulok a hétvégén jövőhétre el is felejtem
Neked nem idore van szukseged, hanem maga a jatekos reflexre. Persze ha tobbet jatszol olyan mint a sportban az edzes, de ha alapbol nincs hozza megfelelo erzeked akkor nem sokat tudsz tenni hogy jobb legy.
Ez olyan kérdés, mint hogy "szeretnék izmosabb lenni, de nincs időm edzeni, mit tegyek?". Ha egy multiplayer játékban jó akarsz lenni, akkor gyakorolni kell, nincs mese. Rengeteg időt, több száz órát egyetlen játékra. És lehet, hogy még akkor sem leszel jó benne, mert mondjuk nem elég jók a reflexeid vagy nem tudsz több dologra figyelni egyszerre. Pl. az említett Titanfall 2-ben 200 órám van, de ugyanúgy lelőnek 200 méterről, ugrás közben, Kraberrel. Lehívom a Titánomat, és 30 másodperc alatt cafatokra szedik a többiek. Sajnos a játékosok elszivárogtak, már szinte csak a hardcore arcok játsszák, azok mellett meg nem sok babér terem másoknak.
A 8. osztályban kiröhögnek, hogy nem tudsz játszani? Én 15 évesen már gimnazista lányok bugyijában matattam, de vannak, akik később érnek (na jó, én kenuztam, de akkor is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!