3ds max, Mi baja van?
Figyelt kérdés
3ds Max 2013 nem ment.Rá kattintok a mentés gombra és nem csinál semmit,ha kilépek megkérdezi hogy akarok-e menteni,de ha az igenre megyek akkor sem csinál semmit,csak akkor lép ki ha a "nem"-re megyek.Úgyszintén megnyitni sem lehet vele semmit.Mi a megoldás?2017. máj. 14. 16:35
1/3 anonim válasza:
Indítás rendszergazdaként? Gondolom kérdeznem sem kell, de ugye eredeti? Talán írj a supportnak...
2/3 tabaki válasza:
Gondolom, nem valami próbaváltozat, hanem megvásárolt. Fordulj a szupporthoz, egy ilyen drága program esetén joggal várhatod el a segítséget.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendszergazdaként próbáltam már.Amúgy amikor felraktam akkor kb 2 dolgot modelleztem és azt elmentette,de az kb 1 hete volt,és azóta nem működik.Majd lehet hogy írok a supportnak,de még várok hátha van rá megoldás :)
2017. máj. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!