Templarhunter95 kérdése:
Nem tölti le a játékokat a Steam-em, miért?
Figyelt kérdés
Próbálok letölteni ilyen ingyenes kicsi helyet foglaló játékokat is letölteni hátha jó, de mindig azt írja ki hogy hibatörtént.
Nem tudom hogy mit tegyek, mert a profilomat nem akarom el veszíteni mert megvan az arkham trilógia.
2017. máj. 13. 08:33
1/3 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet egy időben, azt írta, hogy disk write error. Ilyenkor a letöltéseknél megnyomtam azt a felfelé mutató kis ikont, amivel a letöltési sor tetejére teszem, simán ment gond nélkül utána.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mert amikor rá nyomok hogy Play Now akkor igaz automatikusan tölti, de mikor tölti le a háttértárat foglalja le előre. egy olyan max 10 perc után írja ki a hibát és még egy dekát se töltött le.
2017. máj. 13. 14:25
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék neki ha segítene valaki ,mert nem tudom megvenni a cs:go - t.
2017. jún. 4. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!