Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok a Steam-en egy...

Hogy tudok a Steam-en egy játékot visszafejteni kulccsá?

Figyelt kérdés
Van egy rakás olcsó játékom amit random kulcsokból szedtem de szinte mind olyan amivel egy percet nem játszanék. Gondoltam kitakarítanám a könyvtáram, de nem találtam rá lehetőséget. Valahogy vissza lehet fejteni kulccsá az adott játékot és mondjuk továbbadni valakinek?

2017. máj. 12. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
erre nincs mód!Egyszer aktiválható kulcsok ezek!A könyvtáradhoz vannak már kötve!xD Milyen lenne már,hogy ha már nem kell akkor simán tovább adsz rajta!
2017. máj. 12. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak törölni lehet a könyvtárból, de újra aktiválni már nem. A kulcsok csak egyszer aktiválhatóak, a továbbiakban érvénytelenek lesznek.
2017. máj. 12. 11:51
 3/7 tabaki ***** válasza:
100%
Valamiféle egészen egzotikus elképzelésed lehet a játék és a kulcs viszonyáról.
2017. máj. 12. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyeneket. A múltkor valaki azzal jött, hogy XY játékban már van több száz órája, nem akar vele többet játszani és szeretné eladni kulcs formában. Gondolkozni nem szoktak az ilyen emberek?
2017. máj. 13. 08:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat és b*szki ha nem tudok valamit megkérdezem. Ti talán az anyátok hasában tanultatok meg mindent a steam-ről?
2017. máj. 13. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor aktiválod,akkor oda van írva,hogy ez végleges és nem lehet visszavonni/kulcsá változtatni!De a steamon minden le van írva,csak meg kéne keresni!
2017. máj. 13. 16:17
 7/7 nemma ***** válasza:

"Ti talán az anyátok hasában tanultatok meg mindent a steam-ről?"

Nem, csak használjuk az eszünket. A boltba se viszed vissza a fél éve vásárolt zoknik, amit már kibontottál, de valami oknál fogva csak nézegetted. (Illetve visszaviheted, legfeljebb kiröhögnek)

2017. máj. 14. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!