Hogy tudok a Steam-en egy játékot visszafejteni kulccsá?
Figyelt kérdés
Van egy rakás olcsó játékom amit random kulcsokból szedtem de szinte mind olyan amivel egy percet nem játszanék. Gondoltam kitakarítanám a könyvtáram, de nem találtam rá lehetőséget. Valahogy vissza lehet fejteni kulccsá az adott játékot és mondjuk továbbadni valakinek?2017. máj. 12. 11:19
1/7 anonim válasza:
erre nincs mód!Egyszer aktiválható kulcsok ezek!A könyvtáradhoz vannak már kötve!xD Milyen lenne már,hogy ha már nem kell akkor simán tovább adsz rajta!
2/7 anonim válasza:
Csak törölni lehet a könyvtárból, de újra aktiválni már nem. A kulcsok csak egyszer aktiválhatóak, a továbbiakban érvénytelenek lesznek.
3/7 tabaki válasza:
Valamiféle egészen egzotikus elképzelésed lehet a játék és a kulcs viszonyáról.
4/7 anonim válasza:
Nem értem az ilyeneket. A múltkor valaki azzal jött, hogy XY játékban már van több száz órája, nem akar vele többet játszani és szeretné eladni kulcs formában. Gondolkozni nem szoktak az ilyen emberek?
5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat és b*szki ha nem tudok valamit megkérdezem. Ti talán az anyátok hasában tanultatok meg mindent a steam-ről?
2017. máj. 13. 09:48
6/7 anonim válasza:
Amikor aktiválod,akkor oda van írva,hogy ez végleges és nem lehet visszavonni/kulcsá változtatni!De a steamon minden le van írva,csak meg kéne keresni!
7/7 nemma válasza:
"Ti talán az anyátok hasában tanultatok meg mindent a steam-ről?"
Nem, csak használjuk az eszünket. A boltba se viszed vissza a fél éve vásárolt zoknik, amit már kibontottál, de valami oknál fogva csak nézegetted. (Illetve visszaviheted, legfeljebb kiröhögnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!