Míért 32 biten mennek a programok?
Tiszteletem ! Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy asus pro gaming z 170 alaplapom i5 6600k CPU valamint MSI gtx 1060 VGA az alaplapnak és a vga - nak is vannak olyan gyártói alkalmazásai amelyeket nem lehet 64 bitben felrakni pl az MSI GAMING APP alkalmazás vagy ASUS nál a RAM CACHE vagy GAME FIRST alkalmazások hiába van a neten is fennt hogy 64/32 bites változat némelyik alkalmazást csak automatikusan 32 re rakja fel. (Van itthon másik PC-m és sajna ott is sok progi van 32 biten )
Próbáltam már ugy is, hogy a sima PROGRAM FILES mappába másolni mert ugye az van a 64 bit re de a feladatkezelő szerint úgy is csak 32 bites és lassabban is működnek mint azok a programok amiket 64 bit re tett fel. Szeretném megtudni hogy ez miért van ? ha tudnátok nekem ebbe segíteni OP rendszer : WINDOWS 10 (64bit)
Próbálkoytam több OP renszeren is és hasonlo a dolog :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!