Segítség kéne az Advanced SystemCare-el kapcsolatban: RAM programozása. Mi ez?
Előző válaszoló úgy érthette, hogy ez fölösleges dolog.
Nem tudom mennyire vagy otthon számítástechnikában, de megróbálom röviden elmondani. Bár a kérdést elég rég írtad, azóta utána is nézhettél, de akkor zárd le a kérdést légyszíves!
A RAM véletlen elérésű memória (Random Acces Memory) ami a számítógépben az ideiglenes adatok tárolására szolgál, pl parancsok, programadatok stb.
Az ezen tárolt adatok áramkimaradáskor, tehát ha kikapcsolod a gépet, eltűnnek.
Tehát a törlése fölösleges dolog, egy újraindítás is megteszi. Az Advanced System Care-ben vannak még ilyen vicces dolgok :D amik semmire sem jók.
Ezt a kis programot (RAM törlése) arra a célra készíthették, ha esetleg egy program összekuszálta a ramodat, és el akarod tűntetni a parancsait. Nem tudom ez mivel járhat, lehet hogy újra is indítja a gépet, akkor viszont semmi értelme, mert kikapcsolja a programjaidat, de ha kitörli a RAM-ot, akkor is...
Na mindegy, röviden, sajnos nem tudom mire jó ez, elvileg semmire.
Akkor se lesz baj ha kipróbálód.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!