Hogyan kell térfigyelő kamerarendszert és az androidos telefonomat összehangolni? (linkek) Valaki segítene elmagyarázni?
Ez a rögzítő egység leírása:
Az 50. oldaltól foglalkozik a vezeték nélküli megfigyeléssel.
Itt pedig az app:
Odáig jutottam el, hogy az UTP kábelt bedugtam a modembe és a rögzítőbe, a többi nekem már kissé kínai...
https://www.youtube.com/watch?v=5RztyduRpko
Attól félek csak fix ip-vel tudod elérni kívülről.
Ha ennyire nem értesz hozzá kérjél meg egy szakit, sőt! első vásárláskor segíteniük kéne beüzemelni, ha nem akkor a szaki 10000ft-ért dolgozik, hozzám mikor nem tudott kimenni a jel annyiért jött ki megcsinálni, egyébként nem tudta megcsinálni, hülye kezdő lehetett.
annyit nem tudott megállapítani hogy a benti és a kinti ip-m nem egyezik meg és így a 80-as portom zárva volt, ez pedig nálad is fontos!!
Ezeket az appokat el lehet érni ugye fix ip-vel ill p2p kapcsolattal, ehhez általában a gyártó mellékel egy szoftvert hozzá, vhogy így van, sajna a p2p beállítással nem vagyok tisztába hogy hol is lehet alkalmazni meg hogy.
p2p kapcsolatnál nem kell DynDNS se, se fix ip, ez dinamikus ip-n keresztül is megy mint a torrent.
Ha igazán segíteni akarsz magadon akkor sikerülni is fog mert a neten tényleg sok segítség van, én is onnan tanultam ám meg nem voltam én se rögtön hozzáértője, sok időbe és bosszúságomba telt.
Fix ip esetén leírom azért mi az ami igen fontosnak számít!
Egy, a dns engedélyezése a dvr-be annak beállítása.
DHCP tiltása NAT engedélyezése.
A dvr belső ip-je 7.száma egyezen meg a router ip-jével.
Pl, 192.168.1.1 routeré, dvr: xxx.xxx.1.x ekkor látják egymást.
A routerbe engedni kell a dns átjárót, semmi mást nem kell csak engedni, ezt alkalmazod majd jöhet egy restart.
Virtual szervernél (portforward) a dvr ip-ja szerint át kell irányítanod a 80-as portot ill a dvr belső hálózatának a portját hogy helyben el tudd majd érni.
Ha tp routered van akkor ALL protocol kell, ASUS-nál "booth" ha jól emléxem.
Egy restart nem árt!
Ha minden zsír akkor már él is az elérésed fix ip-vel, ha ez nincs akkor a szolgáltatódtól kell kérni + költségért, Ha a pl, t-komnál vagy nagyon nem éri meg mert piszok drágán szolgáltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!