A Facebook már nem támogatja a Messengert a telefonomon (Nokia Lumia 630/Windows Phone 8.1) - milyen applikációra (nem, nem telefonra! ) éri meg váltani?
Figyelt kérdés
Az ideális az lenne, ha ingyenes, fut Facebook alatt is (bár ez nem feltétel), és lehetőleg legalább annyit tud, mint a Messenger. A Viber nem igazán a megfelelő, mivel szeretek linkeket és fájlokat is küldeni - fogadni időnként.2017. máj. 6. 10:21
1/11 anonim válasza:
Miért nem használod böngészőből a Facebookot?
2/11 A kérdező kommentje:
Csak wifi alól szoktam, a mobilkeretem 200 MB, mert csúcsidőben is beszélek időnként 20 perceket, és nem akarok 5-7 ezer fölé menni tartósan a voda számlámmal.
2017. máj. 6. 10:36
3/11 lali51 válasza:
Frissítsd Windows 10-re ,a Frissítési tanácsadó appot töltsd le a Windowsáruházból ,futtasd.Ezután beállításokban megnyitod a frissítés menűt ott már kiírja a Windows 10-rd való frissítési lehetőséget.Nekem lumia 535-ön jól működik. A Facebooknál megvan a Messenger,és jó.
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként logikus lenne.
2017. máj. 6. 10:37
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves Lali, ez is eszembe jutott, de sajnos a frissítési tanácsadó szerint ezt a telefont nem lehet W10-re frissíteni... Sokáig azt hittem, a verziószámok, típusszámok lineárisan jönnek ki, a fejlődéssel párhuzamosan, és mondjuk a 630 -nak kell tudnia legalább annyit, mint a 625-nek. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem így van.
2017. máj. 6. 10:42
6/11 anonim válasza:
bocsi hogy elkanyarodok, de milyen csúcsidőte gondolsz? egyik szolgáltatónál sincs már ilyen...
felteszem go eu csomagod van, amiben alapból 200 mb net es 100 lebeszélhető perc van
7/11 A kérdező kommentje:
Flottában is benne vagyok, de közben küldtek vmi értesítést is, ami szerint már változnak a szerződési feltételek közben valamit, de eddig soha nem sikerült még őket elérnem, illetve folyamatosan jövök-megyek, meg költözés folytán jól elkeveredett az ügyfélazonosítóm/ügyfélbiztonsági kódom v mim is, ez sem könnyíti meg ezt a kérdést...
2017. máj. 6. 10:52
8/11 anonim válasza:
# 2/7 Időpont ma 10:36
És ez miért is gátol meg abban, hogy a mobilodon található böngészőből Facebookozz?
9/11 A kérdező kommentje:
Mert ha már lement (és kva gyorsan lemegy) a 200 MB mobilnet, akkor nem megy a net, még belassulva sem, nem lehet böngészni, facebook-ra belépni hogy messengerezzek, semmit. A Messenger appon keresztül viszont nem volt szükség böngészőre a használathoz, mert a Messenger puszta adatforgalmát már nem számolják bele a netkeretbe, megy csak úgy, az után is, ha a keret elfogyott. De a böngészőn keresztüli belépés már nem.
2017. máj. 6. 20:05
10/11 anonim válasza:
Az a baj a böngészős facebookkal, hogy kib..szottul sz..r. Aki ezt tanácsolja, fogyatékos. Nekem 630 van, és ugyanezzel szopok, most azon fáradozok hogy felhackeljem a win10-et erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!