Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Acces terén tudással rendelkez...

Acces terén tudással rendelkezők SEGÍTSETEK KÉRLEK! (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok! A gondom az lenne, hogy informatika órán kaptunk érettségi feladatot megoldásra, viszont magamtól hozzá sem tudok kezdeni. Így a megoldókulcsot megnyitottam Accesben, ilyenkor ugye az egész feladat hibátlanul megoldva tárulkozik elénk. Ha a "mentés másnkénttel" mentettem el, más nevet adtam neki, ejtettem benne bár hibát hogy hihetőbb legyen, hogy én csináltam, akkor a tanár rájöhet, hogy nem is az én munkám? Megkérdeztem ezt az egyik csoporttársamtól, aki azt mondta hogy lehet rájön, ha megnézi a keletkezés dátumát. Ez igaz? Illetve ha igaz, azt hogy tudom átírni? Az egész problémámra mi lenne a megoldás hogy ne bukjak le? Kérem aki tud segítsen!
2017. máj. 3. 21:49
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Megírhattad volna melyik év érettségi feladata.

Nézd meg pár Access feladat megoldásának menetét - így a kész megoldás alapján könnyen megcsinálod:

https://www.youtube.com/results?search_query=informatika+%C3..

2017. máj. 3. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!