Hogyan lehet a Pivottal (akarmilyen versio) keszult "filmeket" a YouTube-re felrakni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:33
1/6 A kérdező kommentje:
link is johet:D
2010. máj. 15. 14:34
2/6 anonim válasza:
Szerintem videózd le (ha jól tudom, nem lehet avi -ba exportálni, bár már nagyon régen nem is láttam a programot)
Videózáshoz:
CamStudio
HyperCam
HyperCam2
Camtasia Studio
Az elsőt ajánlom.
3/6 anonim válasza:
Videószerkesztőbe gondolom lehet GIF képet berakni. Mentsd le a cuccost GIF-be, és rakd be egy vidiszerkesztőbe.
4/6 A kérdező kommentje:
jojo csak egy a gond:nincs web kameram:(
2010. máj. 15. 17:06
5/6 anonim válasza:
Minek neked webkamera???
Ott van egy rakás program, ami képes lekamerázni a képernyőt, szerinted csak monogram, vagy viccből írtam oda. Tölts le egyet (például CamStudio), kijelölöd azt a területet, ahol a pivot film menni fog, rányomsz a felvétel gombra, felveszed, a végén megnyomod a stop gombot, lemented avi -ként és kész.
Az elejéről és a végéről esetleg Movie Maker-el levágod azokat a részeket, amikor még csak indítottad a filmet.
6/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2010. máj. 15. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!