Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Asztali ikonok összekócolása...

Asztali ikonok összekócolása - Hogy lehetne a Win7-et leszoktatni erről?

Figyelt kérdés

Időnként bekapcsolás után nem úgy vannak az asztalon az ikonok, ahogy raktam, hanem összevissza. Mivel nem 10 ikont teszek az asztalra, ez igen bosszantó. Miért lehet ez? Mit lehetne kezdeni vele?

Van, hogy a következő induláskor már újra úgy vannak az ikonok, ahogy én tettem.

Régebbi oprendszereknél ez csak valami fagyás vagy katasztrófa után történt. A Win7 normál leállítás után is néha ezt csinálja, ha olyan kedve van.

2017. máj. 2. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A lényeget kihagyod, a képfelbontás is rossz ilyenkor, vagy csak az ikonok vannak elvándorolva?
2017. máj. 2. 18:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Minden más olyan, mint volt, a képfelbontás is rendben van.
2017. máj. 2. 19:09
 3/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbálj meg egy SAVE/RESTORE desktop programot, ilyen lehet pl ez DesktopOK 4.66 : [link]

Beállitható benne pl az is hogy mikor mentse ki az asztalt (Windowsból való kilépéskor) illetve mikor töltse be (Windows inditásakor).

Sok sikert.

üdv.

2017. máj. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!