Outlook! Mit rontottam el? Nem jól működik.
Figyelt kérdés
Tegnap este próbáltam az Outlookomat testreszabni.
-Freemailes vagyok, netem inviteles. A bejövőhöz pop3.freemail.hu-t írtam, kimenőhöz mail.invitel.hu-t. Eddig jó? Biztos hibázik valami, mert nem küldte el a próbamaileket a másik emailcímemre (ami citromailes). :S
-Ma beléptem a freemailen keresztül a freemailes címembe és megdöbbenve láttam, hogy az a 6 levél van CSAK benne, amit ma reggel kaptam! A többi miért tűnt el? Az Outlookban benne van. Remélem érthetően fogalmaztam. :S Valahogy vissza lehet őket helyezni? Vagy ha kitörölném az Outlookot, akkor végleg elbúcsúzhatnék a másik 100 e-mailemnek?
Kérlek segítsetek!!!! Köszi
2010. máj. 15. 10:46
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg beállítottad, hogy ne tartson meg másolatot a letöltött levelekből a szerveren, így csak outlookban maradnak meg. A mail.invitálnél az is fontos, hogy milyen protokollt használsz, és milyen portot. Továbbá ha nem érkezik meg citromailre egy próbamail, az nem azt jelenti, hogy te rontottál el valamit, a citromail szar... De az is lehet, hogy csak betette spambe a levelet, mert a levélküldő szerver domainje és az e-mail végződésed domainje más... Pl.: te a mail.invitel.hu szerverről küldtél, így @invitel.hu -s címet várt, és helyette @freemail.hu-s címet kapott, sosem lehet tudni:D Bár az utóbbi eset nem túl valószínű, de a citromailnél bármi megtörténhet:D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! De most még az is feltűnt, hogy az Outlookba nem jönnek az új leveleim, csak a freemail honlapjára. Ez hogy lehet? Mit kell beállítanom? Tehát a mai e-mailjeim, amik most jöttek nem rég az Outlookban nem láthatóak, a freemailbe léptem be és úgy vettem észre.
2010. máj. 15. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!