Blenderben hogyan tudok ehhez hasonló animációt csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=uZ4_oEdtPWs
Lényegében egy ugyan ilyen animációt szeretnék megcsinálni, viszont nem értem hogy a füstöt hogyan lehet így szabályozni hogy ki lehessen venni hogy az egy ember. Füstöt, animációkat tudok csinálni, egyedül erre az egyre nem jöttem rá. Tutorialt nem találtam.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Nem használok Blendert, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni neked, de a helyedben én abból az elgondolásból indulnék ki, hogy először lemodelezznék egy embert és le is animálnám, majd ezt a modellt/mozgást bontanám le füst részecskékre.
Tudom, hogy ez egyáltalán nem hasznos, remélem, kapsz relevánsabb választ a kérdésedre.
valóban az animációval kell kezdened, aztán adj hozzá egy smoke domaint, kattintsd be hogy:
ne renderelje magát az emittert (outlierben kis szem és kamera ikon ki) meg kapcsold be a dissolve funkciót:
íme: [link]
a gyors tesztem ilyen lett: [link]
sokat dobna rajta ha az animáció is profi lenne :)
meg lehet még játszani a thickness opcióval (smoke settings) és a densityvel (node editor).
szívesen :)
ez az alap shader: [link]
szóval ha létrehozol egy kockát (vagy bármit) és spacet nyomsz majd beírod hogy quick smoke akkor ezt hozza létre. a kockát törlöd, de a shader megmarad. (alapból Smoke Domain Material néven)
Nulla1, szuper vagy, rendes tőled, hogy rászántad a szabadidődet, hogy segíts a kérdezőnek. Több olyan ember kellene, mint te. Még ha engem nem is érint közvetlenül, de én is köszönöm a válaszodat.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!