Photoscape-hoz hasonló képszerkesztő ingyen?
Nem egészen értem, a PhotoScape is ingyenes (viszont csak némi jóindulattal nevezném képszerkesztőnek). De ha az effektezés a lényeg, én is ajánlom az EffectBankot, és megtoldom a FotoSketcherrel:
Én meg azt nem értem, minek halott linket idetenni? Ez a válasz a letöltésre(effectizére):
Not Found
The requested URL /Softwares/Effectbank/DL001/Effectbank_Setup_w7.zip was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at illusions.hu Port 80
@#3:
Igazad van. Az EffectBanknak sajnos, már régen lőttek, és csak az ajánlotthoz hasonló kétes letöltőoldalakon lehet megtalálni -- más kérdés, hogy azokról legalább letölthető. Ha Kérdező elszánja rá magát, javaslom, hogy a telepítőt vesse alá egy alapos vírus- és malware-vizsgálatnak. Az efféle oldalaknak az a híre, hogy élen járnak a vírusterjesztésben, és az ilyen árván maradt szoftverek helyzete végképp nem tiszta.
Kár érte egyébként, egy jól indult magyar fejlesztésű progival kevesebb.
@#7:
A Gimp valóban sok effektet tartalmaz, viszont szerintem ott a hangsúly inkább a szerkesztés finomságain van, ami éppenséggel nem jellemző az egyébként kiváló Phoscape-re. Valószínűleg ezért nem jutott eddig eszünkbe, hogy ezt a minden képszerkesztős kérdésnél az elsők közt ajánlott programot javasoljuk, de csakugyan kár volt: Ha Kérdező nem riad vissza egy kis szemléletváltástól, a Gimppel rafináltabban effektezhet, mint a kötöttebb effektprogramokkal, és az eleve nagyon jó alapprogramon kívül még hatalmas letölthető plugin-készlete is van.
A Gimp honlapja:
Itt pedig részletes magyar nyelvű oktatókönyv is letölthető hozzá:
Sok érdekes és hasznos tutoriál például itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!