Mivel tudom megnyitni?
Gyakran találkozom ilyen (.bin) fájlokkal és eddig a FreeArc programmal tudtam megnyitni de sajnos az alkalmazás fejlesztése leált. Ha valaki tud nekem olyan programot mondani amivel ezek az archivumok megnyithatóak annak nagyon örülnék!
Példa file: [link]
Ezt tartalmazza: [link]
OP: Win 7 Ultimate
A fejlesztés leállása abban hátráltat, hogy a program beta verziós és rengeteg hibát tartalmaz többek között ezeket a bin fileokat csak 4-5 próbálkozás után sikerül teljesen kicsomagolnia.
„Ezt tartalmazza”
Ez biztos? És ezek a fájlok a teljes kicsomagolás után működnek is, például a readme.rtf-et el tudod olvasni, stb.?
Mert nekem például ez jelenik meg:
Viszont az amúgy a te képednél jóval több fájlt mutató archívumot nem tudom kicsomagolni. Biztosan nem tudom megállapítani, de így elsőre úgy néz ki, mintha ez egyszerűen egy átnevezett .arc fájl volna, amely a kicsomagoláshoz jelszót kér. Ha nálad a fájlok olvashatók, akkor nyilván nem ez a helyzet, hanem én indultam el tévúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!