Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szöveges dokumentum levédése?

Szöveges dokumentum levédése?

Figyelt kérdés

Arra irányulna kissé modortalannnak kinéző kérdésem miszeint én meg szeretnék másokkal osztani egy közösségi oldalon egy igen terjedelmes, nagy intellektuális szintről tanúbizonyságot tevő dokumentumot mely segíthetne másokat a lelki sebek begyógyításában. KOnkrétan a kérdésem a következő: -Hogyan tudom úgy feltenni hogy ne tudják ellopni azt és azt mondani ők írták miközben ugye én írtam.

Segítsetek légyszives mert fontos lenne! Előre is köszönöm szépen.

2017. ápr. 25. 14:38
 1/2 Derwer ***** válasza:
Vízjel+PDF talán, ami egyszerű is...
2017. ápr. 25. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha el akarják lopni, el fogják lopni azt. Ha nagyon muszáj akkor elég csak lemásolni a szöveget egy új dokumentumba.

Talán annak van valamennyi értelme ha te magad írod ki a saját neved alatt a szöveget és nem csak egy fájlt küldözgetsz. Elvileg azt bárki osztja tovább, te meg leszel jelölve forrásként. Egészen addig amíg valaki ki nem másolja magának és elkezdi ő is terjeszteni, de az már vérmérséklet és türelem kérdése hogy kinek van kedve leállni hadakozni a szerzői jogon.

2017. ápr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!