Miért jobb az eredeti WoW, mint pl a Tauri?
Eredetin az aktuális tartalom van, nincs 5 éves lemaradásban mint a tauri.
Nincsenek bugok, rollbackek, váratlan folyamatos DC-k.
Mivel fizetős, ezért nem is játszik rajta annyi komolytalan vérpistike. Szóval minden szempontból sokkal komolyabb.
#3 a vérpistike teliholdkor pistikévé változik? :)
Amúgy a tauri talán még a jobb tört szerverek közé tartozik, legalábbis 4 éve így volt, amikor én játszottam rajta. Ami idegesítő volt, és állítólag eredetin nincs, vagy sokkal kevesebb van:
- csapattárs megunja az instát és kilép
- instába mondjuk pappal jelentkezik healnek, hogy hamarabb bekerüljön, de dps buildje van, nem hajlandó healelni
- folyton meghal pvp-ben, ezért, hogy neki is legyen sikerélménye, nagyszintű karakterrel kempeli a másik csapat kisszintű fejlődő helyét
- 5 éves lemaradás tartalomban
- 12 évesek osszák az észt, anyáznak
- váratlan hibák, bugok, félkész küldetések
- ha túl sokan játszanak, vagy laggol a játék, vagy nem enged be
Hirtelen ennyi jut eszembe a 4 évvel ezelőtti pályafutásomból.
Igen, sokan mondják, hogy a végét éli már, de ezt mondogatták már évekkel ezelőtt is. Ez azért van, mert egyre több játékos hagyja abba, és egyre kevesebben kezdenek el játszani. Az a generáció nagy része, aki rajongott érte már kinőtt belőle, vagy megunta, az új generáció pedig nem ezzel kezd el játszani.
Szerintem érdemes, ha élvezed, biztos sokan játszanak még.
"Az a generáció nagy része, aki rajongott érte már kinőtt belőle"
A játékosok nagy része felnőtt, de nem baj.
Mondjuk még így is vagy 8millióan játszanak eredetivel xD
Amivel még jobb lehet az az hogy ugye az eredeti WoW ban mindig 1-2 kiegészítő plusz van :D
És az egyik legjobb pénzszerzés, az Aukciós ház...
Nos, mondhatni hogy a Taurin nagyjából majdnem hogy üres az egész AH, alig van fent valami, a cuccaidra sincs nagyon kereslet... Nehezebb adni-venni...Ugye eredetin meg mivel milliós játékos létszám, ezért csak könnyebb, ezáltal könnyebb pénzhez is jutsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!