Miért szaggat csak ez a egy játék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne szó hogy a Cod bo3 játék mióta megvásároltam mikor még kiadták azóta szaggat nekem a játék ugye ez nem egy mai játék,mikor kiadták úgy voltam vele nem elég hozzá a gtx 760-as kártya majd lesz új és jó lesz,sajna nem így lett, abba hagytam a játékot is ez végett annak ellenére hogy én nekem nagyon bejön nagyon sokszor kerestem megoldás a problémámra sose sikerült megoldani egyszerűen nekem az a játék nem megy a gépen.Helyzet a következő elkezdtem megint játszani barátaimmal mindenkinek megy hibátlanul sokkal gyengébb gépeken,nekem mégse megy már fél gépet kicseréltem hátha megoldja a problémát semmi se oldotta meg a processzorom egy i7 4820k 4.5GHz-re oczva mellette 8gb 2133Mhz ram és egy Asus strix 1060 6GB és hihetetlen hogy ezen a gépen nem fut el a játék NEM MAXON hanem mediumon sem.. nem rég vettem új HDD-t is 1TB-t felraktam windowst 8.1-est minden driver fel minden játék hibátlanul megy csak ez nem.. Úgy képzeljétek el a dolgot hogy elindítom a játékot belépek játékba első map hibátlanul megy második maptól játszhatatlan a game,max grafikai beállítások mellet van 100-140fps-em és második pályától egyszerűen dropol 15-20 fps-re kb 1-2mpre utána egyből vissza 100-140re és utána kb 10mpre megint dropol játszhatatlan az egész így..Mi lehet a gond? Medium beállítások mellet egy picikét mintha jobban futna de ugyan úgy csinálja ezt a laggot a második pályától,valaki segítsen vagy adjon valami tippet! Előre is köszi szépen!2017. ápr. 23. 17:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!