Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Euro Truck Simulator 2 Multipl...

F.Roli kérdése:

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer?

Figyelt kérdés
Én megvettem a játékot lemezbe és nem steamen és nem is g2an vagy hasonló oldalakon. Az lenne a kérdésem, hogy ettől független hogyan tudok multiplayerrel játszani?

2017. ápr. 22. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel a steam profiloddal kell bejelentkezni az oldalra ahol letöltheted a multit, ezért először a játékot aktiválod Steamen. Azt hiszem 2 óra játékidő is kell hogy igazold a jogosultságot, amit szintén a Steam rendszere számol.
2017. ápr. 22. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nekem a játék nagyon régi és azóta már sokszor újra lett húzva a gépem és nem találom a steam karakteremet és azt írja ha beakarom aktiválni, hogy a kód már használva van és ez miatt nem tudom aktiválni.
2017. ápr. 22. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben vagy visszaszerzed valahogy a régi profilt (jelszóemlékeztető, jegyzetpapír, akármi), vagy újra meg kell venned.
2017. ápr. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!