Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skype nem enged be a biztosan...

Skype nem enged be a biztosan jó jelszavammal. Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Már kétszer kértem új jelszót. Beírom, elfogadja a változtatást, sms-ben még igazoló kódot is kapok, beírom, oké. Bejelentkeznék fél perccel később, akkor már hibaüzenetet dob fel, hogy a jelszó nem megfelelő. Vagy négyszer csináltam végig az "új jelszó" procedúrát, már kezdek tikkelni. Segítsetek, mi van ilyenkor?
2017. ápr. 19. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Asztali vagy UWP Skype?

Régi vagy új típusú fiók?

Ha előbbi, van-e MS fiókhoz társítva?

Ha igen, azzal be tudsz-e lépni?

2017. ápr. 19. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Asztali gépről próbálkozom, a mobilom szervízben van. Frissítettem a Skype-ot a legfrissebb verzió van most fent.

Nem értem a hibát, mert telefonszámon is megerősítették kóddal, hogy oké, majd amikor továbbdobott a bejelentkezési felületre, ott nem fogadja el a fél perccel korábban megadott jelszót.

Az egész eleve úgy kezdődött, hogy nem engedett be a korábbi jelszavammal (felírtam, így az is biztosan jó volt). Azóta próbálom életre kelteni és semmi. Ráadásul várható Skype interjú állás miatt, így tényleg kezdek ideges lenni, hogy nem működik.

2017. ápr. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!