Dont Starve Together vásárlása giftként?
Figyelt kérdés
Ha a játékot megvesszünk ,oda van írva, hogy kapunk mellé egy giften, ami ugyan ez a játék, és eltudjuk küldeni egy barátnak. Ha ezt eleve giftként vesszük meg, akkor a steam invünkbe két darab giftet kapunk? Másik kérdés, ezt már valószínűleg csak a játékot ismerők tudják megválaszolni. Azt tudom, hogy a dlc-k, így pl a reign of giants az alapjátékhoz csak külön elérhető, de a together vásárlásával ezt megkapjuk? Tehát a together alapból rendelkezik a reign of giants-szel?2017. ápr. 17. 22:29
1/7 A kérdező kommentje:
mellé egy giftet*
2017. ápr. 17. 22:32
2/7 anonim válasza:
Megveszed magadnak majd elküldöd a havernak is.
Together bőven elég már az mindent tud mit az előzők. Ott is játszhatsz egyedül, de a public szervereket kerüld tele trollal inkább csatlakozz pár group -hoz. Ott értelmesebb emberek vannak
;)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de én arra lettem volna kíváncsi, hogy ha megveszem, és a vásárláskor a gift-et választom, akkor kettő darab giftet kapok-e az inventorymba (mert ugyebár ha magadnak veszed, akkor megkapod te +mellé 1 giftet ami ugyan úgy a játék, és el lehet küldeni barátnak.
2017. ápr. 18. 16:18
4/7 anonim válasza:
Nem minden esetben működik ez így. Vannak olyan játékok, amik ha már megvannak, nem kapod meg mégegyszer. Ilyen mondjuk a Painkiller sorozat. Nekem megvolt 2 játék, de miután megvettem az egész csomagot, amiben 5 játék volt, csak a maradék hármat kaptam meg és nem kaptam meg a már meglevő kettőt giftben.
De ez fel van tüntetve vásárlásnál. Kiírja, hogy ez a játék már megvan neked és ezzel a vásárlással nem kapod meg a játékot giftként.
5/7 A kérdező kommentje:
Itt a kép [link] eszerint szerintetek akkor ha a vásárlásnál az ajándékot jelölöm meg, akkor 1 vagy 2 darabot kapok
2017. ápr. 19. 13:05
6/7 anonim válasza:
Egy kép nem tesz semmit. Ezt eddig is látta mindenki. Vásárlásnál írja ki hogy megkapod-e vagy sem.
7/7 anonim válasza:
Két kódot kapsz mindenképp. Eleve örülj hogy kapsz egyet pluszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!