Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ki emlékszik a my top friends...

Ki emlékszik a my top friends nevű alkalmazásra? Hol tudok olyan alkalmazást találni amivel látom, hogy kik nézik az adatlapomat mondjuk fbon vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Régebben a my top friendset használtam de mostmár csak játszani lehet ott.

2017. ápr. 17. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen. Az alkalmazások csak olyan adatot tudnak lekérni amit a Facebook is tárol, és ezt a látogatókról semmilyen formában és módon nem teszi lehetővé. Amelyik program vagy szolgáltatás ilyet ígér az kamu.
2017. ápr. 18. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor az is kamu amikor meg jelenítette hogy a barátaim közül kik nézik az adatlapomat és általában azt az embert adta ki akivel a legtöbbet beszéltem?
2017. ápr. 18. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, mert kamu információt oszt meg egy teljesen más dologról. Lekérte hogy kivel beszélgetsz a legtöbbet, vagy lekérte hogy ki kommentelt a legtöbbet, ki kedvelt ezt-azt a legtöbbször, ki osztott meg dolgokat. Ezeket te is látod, számon tudod tartani hogy ki nagyon aktív veled kapcsolatban. Ezt az alkalmazások le tudják kérdezni a Facebooktól, és megkapják számszerűsítve. Ebből tudnak toplistát összeállítani.

A hazugság ott jön be, hogy a "legtöbb kedvelés" információját úgy adják el, hogy ő a legtöbbször látogatta a profilod. Ebben viszont nincs ok-okozati összefüggés, nem tényszerű adat, és legfőképpen: nem létező adat, mert a Facebook nem tárolja sehol a látogatók információját, és nem is fogja a jövőben sem mert tilos.

2017. ápr. 18. 11:27
 4/4 anonim válasza:
Szerintem a nametest alkalmazason van ilyen opció is
2017. ápr. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!