Eredeti Counter Strike 1.6-ban "Anti-Smoke" hibaüzenettel nem tudok csatlakozni egy csomó magyar szerverre?
Dehogy hackelek.
Hogy cserélem le a configomat? Mit jelent ez pontosan?
Újratelepítettem, és nem lett jobb! Sőt, olyan szerverekre se tudok bemenni néha, amelyekre korábban sikerült.
Leginkább az ilyen moddolt vacak szerverekre tudok bemenni, de azokat meg nem szeretem.
Mappástól együtt törölted? Vagy ugyan arra a helyre raktad fel újra? Nem mindegy. Tedd úgy újra, hogy új mappába legyen.
Amúgy a beállításokban nincs letiltva a smoke? Könnyen lehet, hogy ez a baj. Sőt, biztos.
Steam-ből telepítettem és onnan is töröltem. Megpróbálom még, hogy Steam-ből törlöm illetve a gépről is a mappáját teljesen. Gyanítom, hogy a szerverekről letöltött mod-ok ott maradtak.
A Smoke beállítást merre találom? Egyébként látom a füstöt, ha játszok, szóval nincs az valószínűleg kikapcsolva.
A kérdező vagyok. Szóval letöröltem teljesen a Steam-et és a CS-t is. Felraktam mindent újra és most meg folyamatosan "Fake Player?!" üzenettel kickelnek ki a kapcsolódás közben "Precaching resources..." résznél.
Nem tudom mi tévő legyek.
Indítsd el a játékot, és írd be konzolba hogy: cl_port 27006
Ha így sem enged fel, akkor írd be még azt is, hogy cl_allowdownload 0
Így már mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!