Csináltam egy válogatást eredeti lemezekből. A hangerő különbözik. Hogy tudnám ezt kiegyenlíteni?
Szia.
Szerintem :
1. Valamilyen WAV editorral egy szintre hozod a a hangerőket. (pl. Nero Wave editor, Wavwpad sound editor) Normalizáslásnak hivják a metódust. (Néroban: Hangerő-> Normalizálás, Wavepadban : Effect->Normalize)
2. Kiirod neroval egy virtuális CD-re a kiválogatott számokat, (elvileg a CD-re irás normalizálja a számokat), eztán a virtuális CD-ről leszeded a normalizált számokat.
3. Rákeresel egyéb Normalizáslásra alkalmas programra.
Sok sikert.
üdv.
Köszönöm.
Néróban hol érem el a normalizálást? Vagy a CD kiíráskor alkalmazhatóra gondolsz a szűrőknél?
Szia.
Amikor a Nero borning room-ban kiválasztod az AUDIO CD-t akkor ott lehet megadni, hogy normalizáljon is, egy kép : [link]
Sok sikert.
üdv.
Köszi. Jó vaksi vagyok. :) Ha még van kedved...
Ezekről mit gondolsz?
>Volume Balancer
>WaveGain
Utóbbi parancssoros, de nem nagyon jöttem rá a működésére. Fórumokon olvastam, amennyire a Google Translator által megértettem.
Nem ismerem őket, de természetesen ugyanolyan jók lehetnek mint minden más program, ha megtanulod őket használni, és az eredmény is megfelelő lesz.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!