Mégis hogyan frissítsem így a win10-et?
Van egy notebook-om, aminek csak 32gb tárhelye van.
Viszont az agyamra megy a mindennapi értesítés, hogy nem tud frissíteni és filmezés közben ugranak fel meg hasonlók.
Meg ha már windows 10, akkor miért ne legyen a legújabb..
Visszaállítottam gyárira a notebookot, így 9gb tárhely van rajta úgy, hogy az ég világon semmi nincs rajta.
Most magától tölt másik frissítéseket (pl összegző frissítés x64-alapú windows10 version 1511 rendszerekhez)
Na most ezt letölti, nincsen meg már a 8gb tárhely, így a legfrissebb windowsról már lemondhatok?
Eredeti egyébként a remdszer.
Csak nem értem miért árulják win10-el, ha a 2015-ös verziójával kell használni mert csak 32gb a tárhelye..
Bővíteni nem lehet, mivel gyárilag le van vágva a laptop alaplapjáról a csatlakozók.
"Bővíteni nem lehet, mivel gyárilag le van vágva a laptop alaplapjáról a csatlakozók."
És a jelenlegi vinyó hogy csatlakozik? Tegyél helyette nagyobbat, ne mellé. Pont ugyanúgy, ugyanoda, ahol a mostani van.
Csak az eMMC 32gb van benne.
Egyébként egy Acer Aspire ES 11-ről van szó.
Futtasd ezt a parancsot rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X):
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
Írd be futtatásba (windows gomb + R):
cleanmgr
Jelöld ki:
C:
majd rendszerfájlok törlése. Rakj mindenhova pipát, és okézd le, majd fájlok törlése. Sokáig fog futni, de az eddigi update-eket törölni fogja. Nekem több mint 20 gb helyet szabadított fel.
Igen. De csak így tudsz helyet felszabdítani. Ja és a gyári appokat is töröld a ccleaner-el:
https://www.youtube.com/watch?v=kU0HdUGIDww&ab_channel=R.Edi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!