Meggyespupák kérdése:
Hova tűnt az nvidia?
Figyelt kérdés
Hali nvidia 440-esem van. A tálcán mindig ott az nvidia ikon és ha ráklikkelek csak egy opciót ad be (ugyanez bal klikkel is) még pedig az nvidia vezérlőpultját. Ez nem így szokott lenni. Eltűnt az nvidia geforce experience megnyitása opció így nem tudok belépni és frissíteni sem lehet. Most mit csináljak? Minden eltűnt! Ott volt például a frissítés keresése gomb is, de most csak 2 opció választható. A vezérlőpult és a kilépés. A C meghajtón is kerestem az nvidia megnyitását, de sehol sincs. Hol van? Több mint 2 hónapig nem volt monitorom és valami megváltozott. Ha magától kitörlődött, akkor miért?2017. ápr. 12. 23:35
1/4 ThodEE GoD válasza:
Magától nem szokott eltűnni de semmi baj, nvidia oldalára fel mész és letöltöd a legfrissebb drivert a kártyádhoz, telepítésnél rögtön kiderül hogy friss drivered van e, ha szerencséd van visszakerül minden a helyére ha nem akkor nem nálad volt a baj hanem az új driver már nem olyan mint régen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi megoldódott :D Kb. 3x fail volt a telepítés, de negyedszerre sikerült (pedig ugyanazt csináltam). :P Egyébként magától tűnt el, rejtély, hogy miért :D
2017. ápr. 14. 03:52
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi még aznap megoldódott. :P Kb. 3x raktam fel a geforce-ot=FAIL, de negyedszerre sikerült, pedig mindent uhyanúgy csináltam. :D Egyébként tényleg eltűnt a progi: rejtély, hogy miért. xD
2017. ápr. 14. 03:56
4/4 ThodEE GoD válasza:
Kiszámíthatatlan az informatika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!