Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nektek mi nem tetszik a...

Nektek mi nem tetszik a windows 10-ben?

Figyelt kérdés

Nem felsorolást kérek, hogy miért jobb mint a win7, hanem csak azt, hogy nektek mi nem tetszik benne :D

Ugye elvileg ki lehet próbálni 90 napig ingyen, de nem tudom megérné-e a macerát.

Főleg ez a kémkedés dolog érdekelne (bár gondolom már lerágott csont) kémkednek még?

Illetve, hogy ez igaz-e: [link]

Most abba nem megyek bele, hogy mennyivel rondábbak a csempe ikonok.

Válaszokat előre is köszi!

2017. ápr. 12. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs candy crush. Sem reklámok a start menüben. Nektek laptoppal/géppel jött a windows, vagy ti magatok vettétek meg, és telepítettétek?

Az teljes mértékben elképzelhető, hogy a gyártó tett rá mindenféle reklámot, automatikus promóciót stb. Ugyanezt csinálják az android telefonokkal is.

2017. ápr. 17. 20:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem akartam feltenni rendesen ezért inkább Virtual Box-ba telepítettem "próba" céljára a win 10-et, hát szerintem inkább maradok a 7-nél, furcsa volt nagyon.

Főleg win 7 vezérlőpult után a Gépház, meg start menü.

(Nekem is volt Candy Crash alkalmazás amúgy)

Edge erőltetéséhez annyit tennék, hogy ""nehezebb"" átállítani az alap böngészőt ugye win7 felhozza az ablakot "legyél te az alap böngészőm" pont, win 10-nél felhoz még egy ablakot, hogy külön válaszd ki amit akarsz alapnak.

2017. ápr. 18. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!