Hambi20 kérdése:
Szerintetek egy linuxos laptopra könnyebben fel tudom telepíteni a win 10-et, mint a free dos-osra?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 07:02
2/6 anonim válasza:
Lényegtelen, milyen oprendszer van rajta.
3/6 anonim válasza:
1. Ha úgyis fos Windowst teszel rá, miért akarnál FreeDos-os vagy Linuxos gépet venni? Miért nem veszel eleve Windowsos gépet?
2. Ha Windowst telepítesz, hót mindegy milyen rendszer volt a gépen, hisz úgyis letörlöd.
3. Freedos-szal nem sokat lehet kezdeni, az igaz, viszont ha Linuxos gépet veszel (és nem Acer-t a lebutított Linpus-szal, hanem pl Dell-t Ubuntu-val, vagy HP-t Suse-vel) azon nagyon szépen el lehet lenni. Átlag user semmi olyat nem használ, ami Linuxon ne menne.
4/6 anonim válasza:
Ha windows kell, akkor vegyél eleve windowsos laptopot. Olcsóbb, ha géppel együtt veszed meg, mintha külön.
Sőt, ott lesz recovery is, így újratelepítened sem kell, csak simán visszapörgeted a gyári állapotba.
5/6 anonim válasza:
Windowsos laptopot hülyeség venni, mert a windózt is ki kell fizetned vele. Jobb ncore-licenszes windózt telepíteni rá saját kezűleg, akkor legalább nem költesz többet rá, mint amennyit ér.
6/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy Linuxos vagy DOS - os a laptop a Windows is fel kell hogy menjen rá csont nélkül. Arra figyelj oda hogy a kiszemelt lapos melyik Windows verzióját támogatja hardveres szinten. Nézz utána a gyártó honlapján amennyiben tudod a gép pontos típusát. Nem a kérdéshez tartozik de az pedig hogy milyen úton szerzed be a Windows-t a te dolgod, én a crackeltben nem bízom ezért win7 óta Linuxos vagyok.És nem csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!