A Windows Update frissítéseket kiadási milyen sorrendben kell feltelepíteni?
Figyelt kérdés
Most talált a gépem vagy 150 fontos frissitést, amit egyszerre nem akarok a gyenge gépem miatt letölteni majd frissiteni, mert mire letöltené az tul hosszú idő lenne. Gondoltam kiválasztok minden nap vagy 20-at és igy részenként rakom fel a frissitéseket. De most a 150 frissitésből mindegy, hogy melyik 20-szal kezdem? Mert sajnos dátum szerint nem lehet rendezni a frissitéseket, és alapbol meg össze vissza vannak rendezve, tehát nem dátum szerint. Előre is köszi mindenkinek!2017. ápr. 11. 22:24
1/4 A kérdező kommentje:
A kérdésemben a kiadási és milyen közé képzeljetek el egy '/' jelet vagy hogy a kiadási szó ott sincs, mert igy kicsit értelmetlen lett :D :)
2017. ápr. 11. 22:26
2/4 anonim válasza:
Szerintem célszerű lenne inkább újrahúzni a gépet, és lehúzni egy friss telepítőt amiben már integrálva vannak a frissítések.
Ha ez nem kivitelezhető, akkor teljesen mindegy milyen sorrendben teszed fel, mert a gép ellenőrzi úgyis, hogy mit tehet fel vagy sem.
Milyen OS?
Nem lehet, hogy ezt a sok frissítést egy szervízcsomagban le lehet már egyben tölteni?
Service pack-nek is hívják windowsban.
3/4 A kérdező kommentje:
Service Pack 1-es win7-et telepitettem, és most a win update talált több mint 150 frissitést igy elsőre
2017. ápr. 11. 22:30
4/4 anonim válasza:
Pedig ez egy jópár órás hadművelet lesz. Szépen engedd rá,
mert sorrendet kézileg baromi nehéz megadni, ráadásul csomó
frissítés felülír másikat, így ütközések lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!