Mi lehet a baj a Messsengerrel? Nem kapom meg az értesítést az új üzenetekről .
Figyelt kérdés
3-4 napja vacakol a messenger .Nem kapok értesítést ha írnak nekem . Amint elindítom a messengert ki írja h várakozás a hálózatra, majd kapcsolódás és ekkor jelennek meg az üzeneteim. De amint kilépek és a telefont optimalizálom, hogy feleslegesen ne fusson egy alkalmazás se ,nem kapok semmi értesítést az üzeneteimről. Pedig be van állítva ,hogy a telefon jelezzen (fény jelzés) meg az alkalmazáson belül is .
Mi lehet a baj ? Másnak is így működik ? Mit csináljak ? Gondoltam arra is,hogy én nyomhatom el véletlen valahogy. Utoljára április.07-én volt frissítve. Köszönöm a segítséget .
2017. ápr. 9. 15:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!