Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 10nél külön fel kell...

Win 10nél külön fel kell tenni a chipset, raid, lan, usb 3. 0, hang, management engine interface, vga, rapid storage technology, laptopnál még wifi, bluetooth, touchpad, sd olvasó (ha van)?

Figyelt kérdés
Vagy a Win Update leszedi ezeket,így elég a lant feltenni?De úgy hallottamazt ált felismeri!
2017. ápr. 9. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell, a win10 felrak mindent telepítéskor, amit meg mégsem, azt megkeresi amikor nethez jut.
2017. ápr. 9. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
De azt is lehet hogy az eszközkezelőben megkerestetni neten?Így csináltam!Az is jó!Ami hiányzott ill a chipsethez a gyártö driverjét az alap helyett,s szintén így a vga val.Jól csináltam?Amúgy elég sok minden hiányzott!Ui:Anno a 7megjelenésekor mondták azt hogy ez végre feldriverezi magát!De szerintem ez nagyon nem így volt!Ezért kérdeztem meg!
2017. ápr. 9. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt is lehet, persze. Én éppen most telepítettem újra a legújabb kiadással, nálam felrakott mindent telepítés közben, egyedül az Nvidia driver-ét rakta azután, hogy kiengedtem a netre, a többi mind megvolt, persze az én gépem (egy Acer laptop) majdnem vadiúj, nincs még egy éves sem, eleve win10-et ajánlottak rá.
2017. ápr. 10. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!