Hogyan tudnám elérni, hogy a Toonstruck nevű játék fusson win7-en?
Ez egy dos-os játék, és egy kis útmutatót találtam is hozzá neten, de sajnos elég szegényes az angoltudásom. Megpróbáltam nagyjából követni, már amit értettem, de a játék a cd 1-et kéri, és amikor beteszem, nem történik semmi.
Itt van, a hozzászólásoknál: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.

helló.gondolom az utolsó sor a lényeg .A Toonstruck, Drew Blanc egy animátor és eredeti alkotója a Fluffy Fluffy Bun Bun Show, de valójában a sok kedves szó, hogy a nyulak csillag a show undorodik tőle. Ő saját tisztelt létrehozását, Flux Vadul, egy bölcs, beszélő állatok és szarkasztikus lila, nem kapott lehetőséget a főszereplő saját show. Drew főnöke, Sam Schmaltz (játszott Ben Stein), határozza meg a feladattal, jön egy ötlet, egy új karaktert csillag a Fluffy Fluffy Bun Bun Mutasd a másnap reggel. A depressziós animációs bólint le, mielőtt jön az új karaktert, szenved akut hiánya az inspiráció. Ébredés kora reggel az ő televíziós közeledett, Drew szívja be a televízióban, amint azt mutatja Fluffy Fluffy Bun Bun Show, a karikatúra világot teremtette válik a valóság.
Figyelem: Ez nem működik a Win XP. Kell használnia egy Virtual PC szoftver vagy dosbox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!