Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Office 365 lejárt próbaidő?

Office 365 lejárt próbaidő?

Figyelt kérdés
vettem tavaly egy asus notebookot amelyhez járt Office pack ingyen 1 évre. Most viszont lejárt és a kérdésem az lenne hogy mi változik a wordel es a power pointal ha nem vásárolom meg? (nem fogok tudni dokumentumot készíteni, vagy el menteni nem lehet lesz vagy csak pár funkció el tűnik?) Mert nem nagyon szándékozom meg venni. Viszont nagyon is szűkségem van ezekre...próbáltam már az OpenOffice-t meg minden félét, de sajna a sulinkba 1szeruen nem fogadják el mert ők csak word-öt ismerik stb., es nem hajlandóak foglalkozni vele.

2017. ápr. 4. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Természetesen nem fogja engedni használni, sem megnyitni a programokat a próbaidő után, egyből az aktiválás vagy bezárás lehetősége marad csak.

Nincs akkora hatalmas különbség az ingyenes és fizetős irodai programok között hogy ne tudnál átállni egyikről a másikra.

2017. ápr. 4. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
már le járt 1 ideje de még mindig tudom használni...hogyan?!
2017. ápr. 4. 17:19
 3/8 tabaki ***** válasza:

Tanulóként jogosult vagy az ingyenes használatára. Azt nem egészen értem, hogy a sulid ezt miért nem köti az orrodra, ha már egy egyébként több tízezres árú piaci program használatát lőcsöli rád:

[link]

Ettől függetlenül én bunkóságnak tartom az iskolád részéről, hogy nem szövegszerkesztést, hanem Microsoft-használatot tanítanak nektek.

2017. ápr. 5. 00:56
 4/8 Kőváry Orsolya ***** válasza:
Egy darabig még használhatod a lejárt időszak után, csak az állandó aktiváló üzenetekkel. Bosszant. Aztán eljön az idő, amikor már csak megnyitni tudod a fáj lokat. Előfizethetsz rá, ha akarsz, havi 2000 vagy évi 20.000 Ft az egyfelhasználós verzió. Ha va)n a családban diák, akkor jár neki teljesen ingyen Office, ezt is felhasználhatod, vagy állj át ingyenes szoftverre. (Libre Office, Open Office, Google
2017. ápr. 5. 15:17
 5/8 A kérdező kommentje:
harmadik komentelo. Az a link amin kuldted az ingyen regisztr. oda nem csak magyar o. belul lehet regisztrálni? Mert kulfoldon vagyok, itt tanulok.
2017. ápr. 7. 15:50
 6/8 tabaki ***** válasza:
Hát, ez azért eléggé lényegesen változtat a leányzó fekvésén. Ha nincs magyar diákigazolványod, akkor nem működik.
2017. ápr. 8. 02:30
 7/8 A kérdező kommentje:
beszéltem az informatika tanárommal és kiderult hogy náluk is lehetséges ez a diák cucc, csak hogy a suli természetesen nem értesít errol eggyetlen diákot sem! Szomoru es bosszantó! De (nekem) meg lett oldva a probléma :)
2017. ápr. 11. 16:57
 8/8 tabaki ***** válasza:
Na, bravó. Minden jó, ha a vége, jó, de azért elmehetnek a csudába.
2017. ápr. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!