Miért szaggat a Heroes and Generals? (Bocs, hosszú)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy a Heroes and Generals nevű játékom szaggat.Mielőtt valaki azt írná hogy "rossz hozzá a géped" ez szerintem nem így van.A minimális gépigény rendben van,az ajánlott is jó lenne de a videókártyám ennek nem felel meg.Próbáltam a grafikát és a felbontást is lejjebb venni de sajnos semmit sem hatott.Steamre is kiírtam egy ezzel kapcsolatos kérdést de ott is csak a "nem jó a géped hozzá" válaszokat kaptam.Írtam a supportnak is,hogy segítsenek és megmondják a tutit de erre nem érkezett válasz.Az 55-60 FPS megvan,de játék közben droppol kb.30 fps-re.Ez a hiba nem csak nálam van,hanem más játékosoknál is akiknek sokkal jobb gépük van és mégis szaggat a játék.Mi lehet a baj?(Bocs a hosszúságért)2017. ápr. 3. 15:20
1/2 anonim válasza:
ez még egy bőven fejlesztés alatt álló játék ne várd hogy tökéletesen fusson rengeteg a bug és optimalizálás még kb folyamatban van, nem sokan ismerik így nem sok pénz folyik be nekik úgy pedig nehéz fejleszteni majd pár év múlva biztos jó lesz
2/2 A kérdező kommentje:
Persze,csak azért durva,hogy valakiknek ugyan az a konfigja és az egyiknek akad a másiknak meg nem :/ Na mind1.Akkor várok :) Köszi a választ.
2017. ápr. 3. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!