Szerintetek ugyanúgy leállna?
Figyelt kérdés
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a Battlefield 3, amikor elindítom, akkor azt írja ki hogy a bf3 működése leállt. Ennek már utána néztem, semmilyen megoldás nem vállt be. De viszont megszeretném venni a Battlefield 4-et, vagy a harline-t. Szerintetek azok is ugyan úgy leállnának mint a Bf3?2017. márc. 31. 14:36
1/2 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megjósolni. Először arra kéne rájönni, hogy a bf3 miért áll le. Nagyon stabil, kiforrott program, minden hulladék vason elindul, max szarul megy. A hardver és driver követelmények megvannak vajon? Én anno azt tapasztaltam, hogy a bf3 és 4 nagyon érzékeny a proci és memória húzásra. Egy játék sem jelzett hibát a túlhúzott gépemen, csak a bf3 és 4 álltak le. JA és ha laptopról akarod tolni, ott még egyéb különleges dolgok is bejátszhatnak.
2/2 A kérdező kommentje:
PC-n játszom, minden követelmény megvan a játékhoz. A neten már utána néztem hogy mi lehet a baja, de nem vállt be nagyon egyik megoldás se. Az az érdekes, hogy a bf3 simán ment, rá 3 hónapra kezdte kiírni ezt a hibát. Azóta meg lett egy teljesen új gépem, csak a vinyó maradt meg.
Köszi a gyors válaszod! :)
2017. ápr. 1. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!