Miért nem működik rendesen a Sims 4 a számítógépemen?
Sziasztok! A helyzet az, hogy a laptopom mellé vásároltam egy asztali számítógépet, mert a laptopomat nem akartam játékokra használni. Egy ismerősöm számítógépekkel üzletel, és rábíztam, hogy válasszon egy olyan gépet, amin tudok simsezni. Na most az a helyzet, hogy a Sims 3 tökéletesen futott rajta, plusz ediig akármilyen magas grafikájú játék sem okozott neki gondot, ezért nem értem, hogy most mi lehet a baj... Mindenhol csak azt olvasom, hogy a sims 4 sokkal kevesebbet igényel mint a 3. A probléma abban nyilvánul meg, hogy: A kezelőfelület, teljes deformitásban van, mintha csak krixkraxok lennének ott a "gombok" helyett (a belépésnél, a sim szerkesztésnél, és a játék közbeni kezelőfelületen.) Játszhatatlan így sajnos, pedig maga a lényeg tökéletes, gyors, nem akadozik, de lehetetlen úgy játszani, hogy nem tudom mit nyomok meg, mi hol van, mert be van kockásodva/remegve/homályosodva/szakadozva a kezelőfelület. Nem értem, hogy mi lehet a probléma, hiszen, ha nem lenne elég erős a gép, akkor maga a játék mint interakció stb.. nem futna, nem? A simek részletesek, szép a kép, nincs semmilyen más probléma, de nem értem... Most letöröltem a sims3 összes kiegészítőjét, és letöltött egyedi tartalmát, mert arra gyanakodtam, hogy talán a kevés tárhely okozhat ilyen problémát... A sims 4 játékot először eredeti verzióban telepítettem fel, de mivel ilyen hibái voltak, utána 5 különböző helyről letöltve próbálkoztam, mindnél ugyan az a hiba, a mérték más-más, volt mikor az egész képernyő egy kockás/elmosott kaki lett. Most felszabadítottam 80gb helyet, és éppen telepítek, de tartok tőle, hogy nem fog működni így sem. esetleg találkoztatok már ilyen hibával? Vagy van sejtésetek, hogy mi lehet a megoldás? Nagyon nagyon hálás lennék a segítségért!! Nem értek a számítógépekhez, azt meg tudtam nézni, hogy milyen adatokat ír ki a gép tulajdonságairól:
Processzor: Intel(R) Core(TM) Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz 3.00GHz
Memória mérete: 2.00 GB
Rendszer állapota: 64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor
kiadás: Windows 8.1 Pro
-----------------
Ezt találtam :) Kérlek titeket ne bántsatok, egyáltalán nem értek ehhez, nem tudom mit jelentenek ezek a dolgok, hogy ez jó vagy rossz, nekem eddig nem volt semmi panaszom, most lehet hogy kicsi a gép teljesítménye ehhez?
Bármilyen segítséget nagyon nagyon köszönök!!! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!