Milyen eszközt használtok mikrofonként és fejhallgatóként, ha üzleti ügyben skype-oltok?
Rendes fülhallgató mikrofonnal? Az elég szolid.
Vagy sima fülhallgató és egy talpas USB mikrofon.
Nekem pont a mikrofonos fejhallgató ami őskövület benyomást kelt:
Manapság már rendesen meg van oldva, hogy ne hallatszódjon vissza a hangszóróból a hang. Esetleg teszteld le pároddal, mert lehet kiderül nem is lenne probléma vele.
Jaj, dehogy akarok gamer cuccot felvenni. :)
Meg nem is öltöny, csak nem itthoni cucc, hanem megfésülködve normál utcai ruha. De akikkel eddig beszéltem, kb. láthatatlan felszereléssel üzemeltek. Sem a fejükön nem volt semmi, nem lógott madzag sehol. Talán egy bluetooth-os fülesük lehetett, meg ugye webkamera.
Konzumer (olcsóbb, belépőszintű) laptopokban is a beépített mikrofonok általában elfogadható minőséget adnak.
Skype-on párszor megkérdeztem (több laptoppal) és nem mondták, hogy visszhangos.
Gondolom az üzleti szériás laptopok még jobbak ilyen szempontból.
Persze nagy környezeti zajnál egy külső, jobb mikrofon segíthet (esetleg a zajgátat szoftveresen megemelni), - vagy ha összegerjed a hangszóróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!