Új laptopokhoz most 2017. 03.28 van e win7 64bitrr driver?
Figyelt kérdés
Anyukámnak vennèk laptopot.Ő új dolgokat nehezen tanul meg.8 at 10et nem akar.És kéri hogy ne használt legyen.Ezért újonnan vennék ürest,dosos vagy linuxos laptopot,amire rátolnám a W7 et!Azonban hallottam olyat,hogy sok gyártó mar 7re nem ad drivert.Főleg Lenovoról és Asusról.Sőt telepítés után még a Dvd meghajtó se mükszik.Itt a gyakorin olvastam több esetról is.Mi az igazság?2017. márc. 28. 14:33
1/3 Derwer válasza:
Win7 jó eséllyel menni fog win10/8as driverekkel.
Az alap perifériák - mint pl a dvd meghajtó - extra driver nélkül is menni fognak.
2/3 Koplárovics Béci válasza:
Találkoztam már olyan laptoppal, valami jobbfajta ASUS volt, aminek a touchpadja valami olyan porton keresztül volt bekötve, amihez nem volt driver (magához a tp-hez volt, csak a "porthoz" nem, de nem emlékszek annak a nevére), így nem is működött W7-tel (csak 10-zel). Külső egérrel tökéletes volt. GL752 volt talán, és Google se mondott semmi megoldást rá. Pedig meglehetősen tapasztalt vagyok.
3/3 anonim válasza:
Ne 7. És 6. Gen. Intel profikkal vedd azok nem támogatják win7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!