Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan, mivel fűzzem össze a...

Hogyan, mivel fűzzem össze a két pdf-et? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van két kidolgozott tételsorom. Csak bizonyos tételek kellenek mindkettőből, egy dokumentumba. A Wordbe átalakítást egyik sem nagyon tűrte (szétcsúszott a szöveg, bekezdések, felsorolások, stb. . A dolog nehézségét az adja, hogy az adott tételek mindkettő dokumentumban nem külön, új lapon vannak, hanem folyamatosan - tehát, pl. a harmadik tétel elkezdődött a lap közepén (előtte még a 2. tétel vége ott van a lapon), és hasonlóan a lap közepén ér véget, és egyből következik utána a 4. tétel. - Emiatt nem tudom még csak azt sem megcsinálni, hogy képekre vágom, és a megfelelőeket egyesítem, mert mindenütt törölni kellene a töredéktételeket az összezavarodás elkerülése érdekében. Tudtok valamilyen megoldást javasolni?

#pdf-probléma
2017. márc. 28. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondtam volna, hogy PDFSam, de az is csak laponként kezeli.

Igazából a PDF "nem erre való". Lehet próbálkozni különböző konverterekkel, de az eredmény olyan lesz, amilyen.

2017. márc. 28. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni átalakítani HTML-be, majd azt Wordbe, de sokat ne várj tőle.
2017. márc. 28. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:

#2: ja persze. Szerintem meg inkább csináljon belőle jpeget, amiből png-t, amiből ocr-rel egy txt-t, amit meg már simán lehet odt-t csinálni, onnan meg már csak egy lépés a word.

Komolyan. A html-re mi szükség van?

2017. márc. 28. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:

PDF-XChange Viewer amivel próbálkoznék. Az darabol,összefűz.

De azt most nem tudom kipróbálni, hogy laponként, vagy megy kijelöléssel is.

2017. márc. 28. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:

PDF Sharper

[link]

Ingyens, magyarul beszél és mindent tud amire szükséged van.

2017. márc. 28. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig a képbe exportálás a megoldás. Ha megvannak a képek, akkor egy képszerkesztővel a töredék tételeket kitörlöd és újra konvertálod az egészet PDF-be. Aztán lehet még azzal is játszani, hogy a megmaradt szöveget kivágod és felteszed a lap tetejére, hogy a lap elején kezdődjön a szöveg. Ez persze magával hozza a többi lapok átszerkesztését is, hogy folyamatos legyen a szöveg. Én csináltam már ilyet, nagyon macerás de az eredmény jó volt.
2017. márc. 28. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!