Valaki megcsinalna nekem photoshopban egy kep elesítést?
Figyelt kérdés
Van egy kep, amire ha rakozelitek egy nagyon picit latszik az elmosodas.
Nem veszes, de szeretnek egy elesitest rajta.
Viszont mivel en nem igazan ertek a photoshophoz, es a program sincs meg, ezert nem tudom sajnos magamnak megcsinalni.
Valaki tudna nekem segiteni? Meg tudna csinalni?
A kepet valamilyen elektronikus uton pedig eljuttatnam.
Nagyon halas lennek.
2017. márc. 26. 17:03
3/7 A kérdező kommentje:
2017. márc. 26. 17:42
4/7 anonim válasza:
ha a mazda feliratot akarod élesíteni nem lehet, mert nincs miből előállítani az eredeti pixeleket.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a mazda feliratra gondoltam. Ha rakozelitek a kepre, mondjuk az arcomra, akkor alapbol egy picit elmosodott hatasa van, nem?
En legalabbis igy latom.
Ezen nem lehet javitani?
2017. márc. 26. 19:47
6/7 tabaki válasza:
Az egész kép nagyon rossz minőségű, meg egy kis elmozdulásos életlenség is van benne. Szerintem érdemben nem javítható, jobban jársz, ha elfogadod, hogy ilyen.
7/7 anonim válasza:
Ez ilyen, ezt nem lehet kiélesíteni. Nem tudom hol akarod használni, de a legegyszerűbb ha lekicsinyíted a felbontást akkorára, ahol már nem lehet észrevenni a kontúroknál a homályosabb részt, ha nem nagyítasz bele, akkor teljesen normális képnek tűnik, nem lehet akkor látni a homályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!